شنبه - 2017 فوريه 25 - 29 جمادي الاول 1438 - 7 اسفند 1395
Delicious facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 192937
تاریخ انتشار : 18 مهر 1395 11:5
تعداد مشاهدات : 32

غذاي حلال و حرام در اسلام

اين تحقيق با عنوان غذاهاي حلال و حرام در اسلام است. در ابتدا ضمن تعريف حلال و حرام به بيان مصاديق آنها و فلسفه حرمت بعضي از غذاهاي حرام با توجه به نظرات اهل سنّت و شيعه مورد بررسي قرار ميگيرد. و از آن جا كه عنوان لقمة حرام هم بر غذاهايي كه ذاتاً حرامند و هم بر غذاهايي كه از راه غير شرعي به دست ميآيد اطلاق ميشود به طور جداگانه اين دو مورد بررسي ميشود. و سپس آثار لقمه حرام را در دو قسمت جداگانه آثار اختصاصي بعضي لقمهها و آثار عمومي لقمه حرام توضيح داده ميشود و پيامدهاي آن را در جامعه مورد بررسي قرار ميگيرد. آن گاه با توجه به تأكيد اسلام بر استفاده از حلال و دوري از حرام و راههاي خلاصي از آثار سوء حرام تذكر داده ميشود.

اين تحقيق با عنوان غذاهاي حلال و حرام در اسلام است.

در ابتدا ضمن تعريف حلال و حرام به بيان مصاديق آن­ها و فلسفه حرمت بعضي از غذاهاي حرام با توجه به نظرات اهل سنّت و شيعه مورد بررسي قرار مي­گيرد.

و از آن جا كه عنوان لقمة حرام هم بر غذاهايي كه ذاتاً حرامند و هم بر غذاهايي كه از راه غير شرعي به دست مي­آيد اطلاق مي­شود به طور جداگانه اين دو مورد بررسي مي­شود.

و سپس آثار لقمه حرام را در دو قسمت جداگانه آثار اختصاصي بعضي لقمه­ها و آثار عمومي لقمه حرام توضيح داده مي­شود و پيامدهاي آن را در جامعه مورد بررسي قرار مي­گيرد.

آن گاه با توجه به تأكيد اسلام بر استفاده از حلال و دوري از حرام و راه­هاي خلاصي از آثار سوء حرام تذكر داده مي­شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی