چهارشنبه - 2017 ژولاي 26 - 3 ذيقعده 1438 - 4 مرداد 1396
Delicious facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 192913
تاریخ انتشار : 18 مهر 1395 10:29
تعداد مشاهدات : 70

عسل و شفابخشی آن

قرآن کریم، عسل را به عنوان ماده ای شفابخش برای تمام انسان ها معرفی کرده است و به وضوح آن را در آیه 68 و 69 سوره مبارکه بیان فرموده است و آنچه از سیره نبوی و اهل بیت مطهر (علیه السلام) به دست رسیده دال بر اهمیت استفاده از عسل به عنوان دارد و یک ماده غذایی است. آشنایی انسان با عسل به گذشته های بسیار دور باز می گردد، از مصریان باستان که به پرورش زنبور عسل مبادرت کردند و همین طور استفاده دارویی از آن توسط بقراط حکیم تا بوعلی سینا در طب سنتی. خواص عسل وابسته به نوع گیاه و یا گیاهانی است که شهد آن ها جهت ساخت عسل توسط زنبور عسل مورد استفاده قرار می گیرد. گذشت زمان و شناخت بیش تر از خواص اعجاب انگیز تغذیه ای و دارویی این اکسیر طبیعی کاربرد وسیع آن را به دنبال داشته و امروزه با پژوهش های انجام گرفته بسیاری از خواص تغذیه ای (وجود ویتامین ها و املاح و آنتی اکسیدان و...) و دارویی (ضد باکتریایی، ترمیم زخم، ضد التهاب و...) و نقش آن در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی، تنفسی و چشمی، لثه، دهان و.... به اثبات رسیده است. البته آنچه تاکنون به دست آمده شاید بخشی از اسرار شفابخشی (به تعبیر قرآن کریم) این موهبت الهی باشد و قطعاً گذشت زمان، دریچها های بیش توی را از شفابخش بودن عسل بر انسان خواهد گشود. در این نوشتار سعی شده، شناختی از زنبور عسل که در قزآن آمده برای تولید عسل به آن وحی شده و نیز آیات در روایات مربوط به آن، خود عسل و ترکیبات موجود در آ«، انواع عسل، گیاهانی که تاکنون جهت تولید عسل شناخته شده و خواص دارویی و درمانی ان و آیات و روایات مربوطه مورد بحث تعمق قرار گیرد. در اصل تمام همت و تلاش در تطابق کامل سخنان ائمه علیه السلام با نتایج و تحقیبات علمی امروزی بوده است.
قرآن کریم، عسل را به عنوان ماده ای شفابخش برای تمام انسان ها معرفی کرده است و به وضوح آن را در آیه 68 و 69 سوره مبارکه بیان فرموده است و آنچه از سیره نبوی و اهل بیت مطهر (علیه السلام) به دست رسیده دال بر اهمیت استفاده از عسل به عنوان دارد و یک ماده غذایی است.
آشنایی انسان با عسل به گذشته های بسیار دور باز می گردد، از مصریان باستان که به پرورش زنبور عسل مبادرت کردند و همین طور استفاده دارویی از آن توسط بقراط حکیم تا بوعلی سینا در طب سنتی.
خواص عسل وابسته به نوع گیاه و یا گیاهانی است که شهد آن ها جهت ساخت عسل توسط زنبور عسل مورد استفاده قرار می گیرد. گذشت زمان و شناخت بیش تر از خواص اعجاب انگیز تغذیه ای و دارویی این اکسیر طبیعی کاربرد وسیع آن را به دنبال داشته و امروزه با پژوهش های انجام گرفته بسیاری از خواص تغذیه ای (وجود ویتامین ها و املاح و آنتی اکسیدان و...) و دارویی (ضد باکتریایی، ترمیم زخم، ضد التهاب و...) و نقش آن در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی، تنفسی و چشمی، لثه، دهان و.... به اثبات رسیده است.
البته آنچه تاکنون به دست آمده شاید بخشی از اسرار شفابخشی (به تعبیر قرآن کریم) این موهبت الهی باشد و قطعاً گذشت زمان، دریچها های بیش توی را از شفابخش بودن عسل بر انسان خواهد گشود. در این نوشتار سعی شده، شناختی از زنبور عسل که در قزآن آمده برای تولید عسل به آن وحی شده و نیز آیات در روایات مربوط به آن، خود عسل و ترکیبات موجود در آ«، انواع عسل، گیاهانی که تاکنون جهت تولید عسل شناخته شده و خواص دارویی و درمانی ان و آیات و روایات مربوطه مورد بحث  تعمق قرار گیرد. 
در اصل تمام همت و تلاش در تطابق کامل سخنان ائمه علیه السلام با نتایج و تحقیبات علمی امروزی بوده است.


نظر شما



نمایش غیر عمومی