چهارشنبه - 2017 نوامبر 22 - 4 ربيع الاول 1439 - 1 آذر 1396
Delicious facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 195384
تاریخ انتشار : 27 آبان 1391 13:43
تعداد مشاهدات : 80

تحقیق پایانی - مدرسه علمیه الزهرا علیهاالسلام

بررسی خوردنی ها و آشامیدنی ها ی حلال و حرام در آیات و روایات

توجه به خوردنی‏ها و آشامیدنی‏های حلال و حرام یکی از ضروری ترین بحثها در زندگی انسان است، زیرا تاثیراتی که از آنها به جای می‏ماند در وجود و سعادت شخص اثر مستقیمی خواهد داشت.

بانک جامع تحقیقات پایانی (پایان نامه سطح دو (کارشناسی)) طلاب حوزه علمیه خواهران استان تهران

مدرسه علمیه الزهرا علیهاالسلام تهران

عنوان اثر

سال دفاع

نام و نام خانوادگی طلبه

نام و نام خانوادگی استاد راهنما

نام و نام خانوادگی استاد داور

واژگان کلیدی

بررسی خوردنی ها و آشامیدنی ها ی حلال و حرام در آیات و روایات

 

 1391

 

 آمنه عادلی

 

طاهره محسنی

 

 طوبی شاکری

 

خوردن، آشامیدن، حلال و حرام

چکــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده

توجه به خوردنی‏ها و آشامیدنی‏های حلال و حرام یکی از ضروری ترین بحثها در زندگی انسان است، زیرا تاثیراتی که از آنها به جای می‏ماند  در وجود و سعادت شخص اثر مستقیمی خواهد داشت.

هدف از این تحقیق شناسایی خوردنی‏ها و نوشیدنی‏های حلال و حرام از منظر قرآن و روایات است و اینکه استفاده از آنها چه پیامدهایی در پی خواهد داشت؟

برای پاسخ یافتن به این سوالات از آیات پر نور قرآن کریم، روایات گرانقدر ائمه معصومین علیه السلام و سپس کتبی مانند کتابهای پزشکی، فقهی، اخلاقی که بزرگان در این زمینه به رشته تحریر درآورده اند استفاده شده است.

با بررسی مطالب به این نتیجه می رسیم که انسان باید در غذایی که استفاده می‏کند، دقت لازم را داشته باشد و اگر خداوند چیزی را حرام نموده، حتما مصلحتی در کار بوده است و اگر از جانب خداوند آن را حلال بدانیم و استفاده کنیم این موجب پیامدهایی در دنیا و آخرت برای ما می‏شود.

خوردنی ها وآشامیدنی هایی که در قرآن به عنوان نعمت ذکر شده است در اینجا مورد بررسی قرار گرفته است



نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :